Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *

Cari Blog Ini

Clubicoon Daniele De Rossi Al Na Vier Speelronden Ontslagen Bij As Roma

Daniele De Rossi, Clubicoon, ontslagen bij AS Roma na vier speelronden

AS Roma worstelt in het begin van het seizoen

De Serie A-reus AS Roma heeft een dramatische start gemaakt van het seizoen 2023/24, met slechts twee punten uit de eerste vier wedstrijden. De club ontsloeg trainer José Mourinho na een vernederende 4-0 nederlaag tegen Udinese op 6 september 2023.

Daniele De Rossi ontslagen als interim-manager

Na het ontslag van Mourinho werd clubicoon Daniele De Rossi aangesteld als interim-manager. De voormalige middenvelder, die meer dan 600 wedstrijden voor Roma speelde, kreeg de taak om het tij te keren. Echter, na slechts vier wedstrijden onder leiding van De Rossi, heeft de club besloten om hem te ontslaan.

Redenen achter het ontslag van De Rossi

Er zijn verschillende redenen gegeven voor het ontslag van De Rossi. Ten eerste presteerde het team onder zijn leiding niet beter. Roma verloor drie van de vier wedstrijden onder De Rossi, waaronder een pijnlijke 3-0 nederlaag tegen Hellas Verona.

Ten tweede was er kritiek op de tactieken en opstellingen van De Rossi. Sommige experts meenden dat hij te verdedigend speelde en niet genoeg aanvallende dreiging creëerde.

Ten derde waren er berichten over onenigheid in de kleedkamer. Sommige spelers zouden ontevreden zijn geweest over De Rossi's aanpak en trainingsmethoden.

De toekomst van AS Roma

Het is nu onduidelijk wie De Rossi als manager van Roma zal opvolgen. De club zou naar verluidt in gesprek zijn met verschillende kandidaten, waaronder Paulo Fonseca en Maurizio Sarri.

Roma staat momenteel op de 18e plaats in de Serie A, slechts één punt boven de degradatiestreep. De club moet snel een nieuwe manager aanstellen en de resultaten omkeren om een ​​rampseizoen te voorkomen.


Komentar